لیست اختراعات امين مرادي
بذر كار دقيق بخش الف: نياز هاي انساني زير بخش : كشاورزي كاشت بذر هايي همچون بذر چغندر كه داراي اندازه و شكل مختلف است مشكل است ونياز به دستگاهي است كه دانه هارو تكي و با فاصله مشخص و منظم بكارد . دستگاه بذر كار دقيق اين كا را به خوبي انجام ميدهد اين دستگاه با بسته شدن به شاسي داراي اتصال سه نقطه در عقب تراكتور در رديف هاي مورد نياز اين كار را انجام ميدهد .از ويژگيهاي اين دستگاه ميتوان به صفحه برداشت بذر اشاره كرد كه بذر را به صورت تكي از مخزن بذر بر ميدارد و چرخ عقبي براي صاف كردن سطح كاشت است.
خلاصه به منظور ساخت ماده اتلاف كننده پهن باند امواج ميكروويو در باند فركاني ١٨ - ١٢ گيگاهرتز با فرمول مولكولي BaIVlgo.2sMno.2sCoa.sTi1.0Fe10019 به صورت زير عمل مي كنيم: ١ . مواد اوليه شامل اكسيد اهن، كربنات باريم، كربنات منگنز، اكسيد منيزيم، اكسيد كبالت - و اكسيد تيتايم ژا با هم مخلوط كرده و در هاون مي ساييم تا مخلوط همگن به دست ايد. ٢ . پودر حاصل از مرحله يك به منظور انجام عمليات حرارتي و دست يابي به فاز نهايي در كوره قرار داده مي شود. در اين مرحله پودر فريت باريم آ لاييده با عناصر ذكر شده به دست مي آ يد. ٣ . پودر حاصل از مرحله دو را در هاون مي ساييم تا به اندازه مناسب برسد. ۴ . پودر حاصل از مرحله سه را با رزين اپوكسي به نسبت ۴٠ : ٧٠ مخلوط كرده و به شكل قرص هايي با ضخامت هاي مختلف و قطر ۴٠ ميليمتر در مي آ وريم. اين قرص ها به منظور اندازه گيري تلفات امواج ميكروويو مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين آزمايشي هاي پراش پرتو ايكس XRD براي بررسي فاز شكل گرفته، ميكروسكپ الكتروني SEM براي تعيين اندازه ذرات و VSM به منظور ترميم منحي هيسترزيس وتعيين نرمي و يا سختي فريت بر روي پودر تهيه شده انجام مي گيرد.
امروزه در بسياري از وسيله ها يك يا تعداد بيشتري موتور به كار ميرود؛ كه هركدام نيز نياز به تجهيزات جانبي براي راه اندازي و كنترل دارند. با استفاده از اين اختراع، تعداد موتور هاي مورد نياز در هر وسيله نصف ميشود بدون اينكه كارايي دستگاه تغييركند. درنتيجه هزينه توليد دستگاه پايين ميآيد. روش كار به اين صورت است كه هرموتور دو خروجي مستقل دارد و با چرخش موتور درجهت ساعتگرد ميتوان يكي از خروجي هارا كنترل كرد و با چرخش در جهت پادساعتگرد، خروجي ديگر را مستقل از ديگري كنترل نمود.
كليد برق چرخشي تجميع كننده چند كليد در يك فريم توسط سيستم چرخشي 180 درجه در زمينه حوزه برق ساختمان هاي مسكوني و اداري ، طراحي كليد برق و روشنايي ساختمان مورد استفاده قرار ميگيرد. در طراحي ساختمان با نصب تعداد زيادي كليد و پريز در يك رديف شايد 20-30 عدد كليد در قسمت هاي مختلفي از ديوارهاي داخلي و خارجي ساختمان باعث افزايش هزينه هاي مصرفي و ايجاد ظاهر ناخوشايند و سردرگمي كاربر در طراحي ساختمان ميشوند، هزينه نصب ،تعمير و نگه داري كليد هاي قديمي زياد است، هزينه سيم كشي و نصب قوطي كليد هاي قديمي بسيار زياد است در ضمن ظاهر كليدهاي قديمي خسته كننده و يكنواخت در طراحي ساختمان هستند. هدف اصلي اين اختراع كاهش تعداد كليد ها با جايگيري 3 كليد در كنار هم است كليد اصلي به لامپ يا نور هاي پركاربردتر اختصاص داده ميشود و در اصل اين كليد قابل رويت است و دو كليد ديگر بصورت مخفي با فشار دادن قاب كليد به طرف چپ يا راست نمايان ميشود و در دسترس خواهد بود چرخش فريم داخلي كليد كه به شكل نيم دايره است به دور يك ميله محور بصورت كاملا" ساده به سمت راست با زاويه 180 درجه رو به داخل است انجام ميشود، در اين موقعيت چرخ دنده اي در زير فريم داخلي تعبيه شده كه به فريم داخلي كمك مي كند تا در موقعيت خود باقي بماند و حول ميله محور بگردد و فقط با وارد كردن نيرو توسط دست حركت كند و كليد هاي دوم و سوم در دسترس خواهد بود.
موارد یافت شده: 4